Nejnovější recenze ze sekce Zahradní hadice
- Dobrý
Zatím funguje skvěle,lehce se ovládá a je lehoučká,uvidíme za rok,či dva :)
- Skladný a dostatečně dlouhý
Kvalitnější , než všechny\ obdobné hadice .
- ok
vše funguje jak má a je to opravdu praktické
- funguje
- špatně se namotává a trochu se plete pokud nenecháte ležet natažené
Super pomocník, funguje skvěle, jen špatně se namotává a trochu se plete pokud jí nenecháte ležet nataženou.
- Tlakem se zavlažovací otvory v hadici rozevírají →nerovnoměrné zavlažovaní v celé délce hadice. →na konce hadice již neteče nic
- Dá se svépomocí vylepšit elektrikářskou izolační páskou a nožem
Výrobek typu DODO ( dodělej si doma)
Hadice je velmi tenká, když jí rozpálí slunce, vypadává ze spojky. Prohýbá se. Odpovídá bohužel ceně.
Potřebovala jsem na rychlé řešení, jiný dodavatel nedodal objednaný produkt v termínu, takže hadice je "záložní".
- máme jí krátce
Paráda
- funguje
Verk flexi Magic Hose 10-30 m modrá
Přidáno: 8. července 2023
(naposledy upraveno 8. července 2023)
Zakoupeno v Slevato.cz
Těžko popisovat. Smršťovací hadice.
Funguje... Mám už druhou, ale jen proto, že od té první jsem ztratila při odmontování koncovku, jinak držela pět let. Poměr cena - výkon tedy skvělý.
Lehká, menší hadice na zalévaní záhonku
Doporučuji,ale na kratší vzdálenost, ne jak je udávaná. My jsme naměřili pouze 30 m, první kus přišel vadný s dírou. Kus je velmi skladný, oceňuji různé střídání rozprašování.
Opravdu funguje, lepší než kapková závlaha
- Lehká
- Levná
- Tenké stěny - kroutí se
Tuto hadici jsem vybral s tím, že jsem si říkal, že když má 4 vrstvy a dle popisu se jedná o hadici "se zvýšenou těsností a odolností vůči delaminaci", tak že to bude kvalitní a pevná hadice. Bohužel opak je pravdou - stěna hadice je celkově tenká, resp. hodně pružná, takže hadice se jednoduše kroutí (obzvlášť na slunci) a při překroucení samozřejmě přestává téct voda a musíte hadici každou chvíli narovnávat, což je dost otravné. Může to být na druhou stranu i výhoda - tím, že je hadice lehká, tak se s ní snáze manipuluje. Jde o to, co preferujete... Já bych tuto hadici znovu nekoupil...
funguje dle ocekavani
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Ještě nevím
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »