Nejnovější recenze ze sekce Zahradní hadice
S produktem jsem spokojen, pracuje dle mých představ.
- Lehká, levná, přitom dlouhá a funkční :)
PARKSIDE Flexibilní 15 m
Přidáno: 21. května 2023
(naposledy upraveno 21. května 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Hadici budu reklamovat, teče čůrkem
- cena odpovídá kvalitě
- Lehká, skladná
- Při rozbalování a zabalování se neskutečně kroutí, láme.
- Jediný způsob jak lámání zabránit je, zabalovat ji pod tlakem vody. To je však příliš těžká.
- Kvalitní hadice za rozumnou cenu, neláme se, optimálně tuhá, dobře se s ní pracuje, i po nechětném ohybu či překroucení, zpětně drží požadovaný tvar a průřez, což se u levnějších hadic nestává. Těsní se všemi standartními rychlospojkami a koncovkami. Doporučuji!
Vyzkoušeno jen krátce, ale zatím super. Uvidíme, jak dlouho vydrží. Je to taková hračička, líbí se mi to. Nezabere moc místa a dělá co má. A o tom to je.
Spokojenost.
praktické
dobrý výrobek
- Dobrá pevná hadice
Velmi dobrá hadice za rozumnou cenu. Je pevná a nelame se. Trochu hůře se namotava. Ale je kvalitní. Doporucuji.
Hadice jako zatím jeví jako kvalitní odpovídající ceně. Uvidíme jak budce vypadat po sezoně.
- OK
PARKSIDE Flexibilní 15 m
Přidáno: 7. května 2023
(naposledy upraveno 7. května 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
lehké, velice skladné, funguje dle představy, jsem velice spokojena
Velká spokojenost rychlý dodejme
- Nepřijde mi nijak zvlášť flexibilní oproti levnější zahradní hadici.
Pokud ji natáhnete jednou týdně, tak asi není problém, ale pro každodenní manipulaci ji nedoporucuji.
Jdeli vám více o flexibilitu než o průtok, tak doporučuji spíše hadici Liano. Ta je co se flexibility týče mnohem dál.
- láme se
- Levné, funkcni
- Nevydrží roky
- Hadice od Gardeny jsou velice kvalitní.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]