Nejnovější recenze ze sekce Zahradní hadice
- Ovládání síly střiku pistole pákou
- Ovládání tvaru střiku pistole otočením
- Hadice vypadá kvalitně/bytelně
- V ceně redukce qucik-connect na standardní sprchový závit
Využíváme v bytě na zalévání na balkóně.
Oproti levnější neznačkové variantě dělá bytelný a kvalitní dojem, stříkací pistole má regulaci síly tlaku, což je velké plus.
Super,doporučuji!!!
Kvalitní zboží, hadice správně funguje.
Spokojenost
- funguje
- motá se méně než normální, neflexibilní
Objednával jsem hadici VALMON 1121 neprůhledná 1/2" 25m (která má rozměr vnitřní 13mm x vnější 18mm) odkazem přes heuréku, po rozbalení balíku včera ale obsahem byla hadice jiná - ROSA 1/2" 25m s rozměrem 12/16.1mm. Nevím, zda je chyba na straně obchodu nebo jestli heuréka odkazuje na špatný produkt. Zvolená hadice byla právě kvůli síle stěny a životnosti, tak mi nezbývá než doufat, že ta dodaná něco vydrží :/
- Materiál hadice vypadá kvalitně.
Použil jsem tuto hadici jako výměník tepla pro ohřev Teplé Užitkové Vody v akumulační nádrži vody, která je ohřívaná FV-panely až na max. 70°C. Doufám, že i při této teplotě vydrží tlak studené vody 0,6 Bar. Je to dobře funkční. Hadice je vedena s kvalitou "pro pitnou vodu",
přesto se musí hadice nejprve důkladně propláchnout, jinak čpí nějakou chemií?
-proto zatím hodnotím s otazníkem:
Hadice je vyborna. Krasny se po naplneni vodou natahne,uz zadne behani po zahrade s konvickou.Pak se hezky stahne do puvodni delky. Je opravdu prakticka, vrele doporucuji.Slamova Jana
velmi jednoduše se zatlouká a vypadá kolem nepravidelných záhonků velmi pěkně, jsem velmi spokojena
- tenkostěnná, neexistuje info o materiálu před koupi, doufám, že alespoň rok dva vydrží, šmejd
- dobré
mám krátce
- Spokojenost
- Funguje dle představy
Žádné negativní námitky nejsou. Zboží je kvalitní, optimální délka , vynikající materiál. Určitě doporučuji , kupuji to cca po 4., super
- Hodně zlámaná hadice
Hadici jsem ještě nepoužíval ale věřím že budu spokojený
- Všechno v pořádku.
hadice praskla při zalévání zahrádky hned druhý den
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »